گروه : اخبار برگزیده / به روایت تصویر / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / پربازدیدترینها / کهریزک / یادداشت / یادداشت و گفتگو
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۲۸ تیر ۱۳۹۹
- کد خبر 55803
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز، امروزه با روند رو به رشد مرگ و میر در اثر بیماریهای قلبی و عروقی، سوانح رانندگی، فراوانی حوادث و بلایای غیر مترقبه فوریت های اورژانس یکی از حیاتی ترین سیستم های مورد نیاز هر جامعه به شمار می آید.
به طور کلی فوریت به وضعیتی اطلاق میشود که حیات بیمار بلافاصله یا در مدت چند دقیقه تا چند ساعت آینده تهدید گردد. این رویدادها معمولاً در صورت عدم مداخله سریع پزشکی به مرگ بیمار میانجامند.
در کنار این مسائل جالب است بدانید، اورژانس شهر کهریزک نزدیک به یکسال است که فقط به خاطر یک بنایی ساده تعطیل بوده و در این مخمصه مملو از کرونا که مردم به فوریتهای درمانی و اورژانس احتیاج دارند، مدیران شهری ما در بی خیالی محض از این موضوع حیاتی غافل هستند!
آیا مسئلهای واجبتر از سلامت مردم هست که ما از آن بیخبریم و باعث شده راهاندازی این ساختمان به تعویق بیفتد؟
انتهای پیام/*
http://baghershahrnews.ir/?p=55803