گروه : اخبار برگزیده / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / فرهنگی / پربازدیدترینها / چندرسانهای / کهریزک
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ در اقدامی فرهنگی و به جهت دلجویی از پدران و مادران سالخورده، جمعی از افسران جوان ارتش جمهوری اسلامی ایران از پادگان شهید اسدی به آسایشگاه خیریه کهریزک رفتند.
این جوانان پاسدار مرز و بوم کشور، با حضور بر بالین سالمندان و اهداء گل به آنان، ساعاتی روحیه بخش را تقدیم عزیزان کهریزکی کردند.
سروان عرفان راد فرمانده مرکز آموزش پادگان شهید اسدی، در حاشیه دیدار پر مهر خود و همراهانش گفت: در ایام هفته دفاع مقدس و بر اساس پیش بینی های انجام پذیرفته، یگان های مختلفی از پادگان شهید اسدی، برنامه های فرهنگی را در دستور کار داشتند.
وی افزود: حضور در مرقد مطهر امام راحل، مزار عطر آگین شهدا و همچنین دیدار با سالمندان مراکز نگهداری از جمله این اقدامات است که نتایج ملموسی را برای حاضرین در این برنامه های فرهنگی در برداشت.
سروان عرفان راد تلفیق غم و شادی در میان سالمندان را متذکر شد و گفت: به راستی که باید به فرداهای خود با دقت بیشتری بنگریم، در تربیت فرزندانمان و آینده نگری برای آنان اهتمام بیش تری داشته باشیم و بکوشیم تا مهر و عاطفه به عنوان سنتی زیبا و پسندیده در جمع خانه و خانواده ها همچنان نهادینه باقی بماند.
فرمانده مرکز آموزش شهید اسدی با تشکر از میهمان نوازی مسئولین کهریزک در هماهنگی این دیدار صمیمی، ابراز امیدواری کرد پدران و مادران سالخورده ساکن در این مجموعه بتوانند با امید به آینده، روزگاری خوش تر از همیشه را پیش روی داشته باشند.
http://baghershahrnews.ir/?p=34347