به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ جلسه ستاد مهر سال تحصیلی جدید در روستای قمصر برگزار شد.
اسماعیل آقاخانی هدف از اجرای پروژه مهر را اقدامی سازنده و موثر و سازمان یافته در هر سال تحصیلی برای آماده سازی مدارس برشمرد و افزود: بهره گیری از ظرفیت های مادی و معنوی آموزش و پرورش و سایر ادارات مرتبط در جهت بازگشایی هرچه باشکوه تر مدارس باید مورد توجه قرار گیرد.
دهیار قمصر اظهار داشت: اقدامات انجام شده در قالب پروژه مهر پیرامون مباحث (فرهنگی، آموزشی، درمانی و بهداشتی و تفریحی) که موارد اصلی جلسه ستاد مهر می باشد باید به نحو شایسته از طریق رسانه ها به اطلاع اولیا دانش آموزان رسانده شود.
آقاخانی افزود: مسائل مربوط به آماده سازی مدارس برای سال تحصیلی، جدی پیگیری می شود، انشاالله سال تحصیلی ۹۷-۹۸ با آمادگی هر چه بهتر آغاز و دانش آموزان، مدیران و معلمان مدارس روستای قمصر بدون هرگونه دغدغه در شرایطی مطلوب و مناسب به تحصیل و فراگیری علم و دانش می پردازند.
محمود مالمیر رئیس شورای اسلامی قمصر در ادامه افزود: ایجاد آمادگی، طراحی و تدوین برنامه جامع و مناسب برای شروع سال تحصیلی جدید در روستای قمصر امری ضروری است.
مالمیر از مدیران مدارس روستا خواست به مسائلی همچون آراستگی، زیباسازی فضا و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در میان دانش آموزان توجه بیشتری نمایند.
در این جلسه که با حضور مدیران مدارس، دهیار، رئیس و اعضای شورای اسلامی، مدیر مجتمع پزشکی سپهر و مسئول نمایشگاه نوشت افزار ایرانی برگزار گردید مصوبات خوبی در زمینه های مختلف (بهداشت و درمان، آموزشی و فرهنگی، خدماتی و رفاهی و …) گذرانده شد.
http://baghershahrnews.ir/?p=33774