گروه : اخبار برگزیده / باقرشهر / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / خبر پوششی / پربازدیدترینها / گزارش خبری
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
- کد خبر 54796
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز، شورای روابط عمومی شهرستان ری به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، با حضور حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، امین بابایی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران و بخشدار کهریزک، مهدی مجیدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ری، سید حسن صفوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، مسئولین روابط عمومی ارگانهای مختلف شهرستان ری و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
سید حسن صفوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری با اشاره به لزوم ارتباط تنگاتنگ با روابط عمومیها و نقش آگاهی دهنده این نهادها اظهار داشت: روابط عمومی اتاق فکر مجموعههای مختلف بوده و اگر فعالیتها با کسب اطلاعات و انتقال به مردم صورت پذیرد، امنیت روانی افراد جامعه تامین خواهد شد.
وی دلیل پویایی و پیشرو بودن سازمانهای مختلف را روابط عمومی های فعال دانسته و بیان داشت: روابط عمومی فعال ضمن انعکاس مناسب عملکردهای سازمان خود در جهت رضایت مندی مردم تلاش کرده و باتوجه به اهمیت این موضوع، امام علی(ع) در یکی از نامههای خود به مالک اشتر، به نقش افکار عمومی و رضایت مردم اشاره ویژه داشتهاند.
امین بابایی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران و بخشدار کهریزک، ضمن تشکر از فرماندار ری به عنوان یک فرد آگاه و متخصص در بحث روابط عمومی اظهار داشت: وجود یک مدیر آگاه به مسائل روز روابط عمومی در شهرستان ری موجب پیشرفتهای فراوانی در این حوزه شده است. روابط عمومی یک مجموعه تعامل پذیر بوده اما تعارف پذیر نیست.
وی باتوجه به تغییرات اساسی در ساختار روابط عمومی بیان داشت: ماهیت رفتاری روابط عمومی در دوره اخیر با سرعت شتاب دهنده ای تغییر کرده و شکل سنتی خود را ازدست داده است و دیگر حیاط خلوت مجموعههای مختلف نیست، اما هنوز جایگاه تعریف شده ای برای روابط عمومیها وجود نداشته و افرادی که انتخاب میشوند چند وجهی و چند مسئولیتی میباشند و این مسئله از اثرات نگرش سنتیای بوده که به آن اشاره شد. یک مدیر روابط عمومی فقط خبرنگار یا نگارندهی متن نبوده بلکه خبرنگاران بازوان توانمند یک روابط عمومی میباشند.
بابایی افزود: روابط عمومیها باید پکیجی از اطلاعات باشند و نه فقط انتشار خبر که اگر از روند سنتی گرایی فاصله بگیریم، روابط عمومی میتواند پیشران هر مجموعه باشد. نظام جمهوری اسلامی ایران در بحث اطلاع رسانی ضعیف است چرا که از شیوه های بروز این حوزه برای اطلاع رسانی استفاده نشده است.
مهدی مجیدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ری نقش مدیر سازمان در بکارگیری از روابط عمومی را بسیار کلیدی خوانده و گفت: مدیر سازمان با توقعات بجا و تعریف مشخص از وظایف روابط عمومی میتواند موجب بازتاب مناسب عملکردها و پیشرفت در این حوزه شود.
حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، یکی از اصلی ترین عناصر پیشرفت هرجامعه را روابط عمومی خوانده و اظهار داشت: نگاه مردود به روابط عمومی های شهرستان ری نگاه درستی نبوده و روابط عمومیهای شهرستان ری در تکریم ارباب رجوع و ارتباط دو سویه عملکرد خوبی داشته اند و این رویه رو به پیشرفت میباشد.
فرماندار شهرستان ری با توجه به لزوم برنامه ریزی در حوزه روابط عمومی برای بحران هایی مثل سیل یا دیگر اتفاقات اظهار داشت: با آمادگی و برنامه ریزی دقیق در حوادث، میتوان به خوبی این اتفاقات را مدیریت و از این حوادث گذر کرد.
وی افزود: باید خواستهی مخاطب از ما و اینکه درون سازمان ما چه میگذرد مورد توجه قرار گیرد. مقایسه شهرری به عنوان یک شهرستان یک میلیونی با شهرستانی ۲۰۰هزار نفره بازتاب مناسبی نخواهد داشت، همانطور که در مسئله کرونا وضعیت شهرری قرمز اعلام شد و فقط جمعیت بیماران درنظر گرفته شده و به خوبی به جمعیت کل شهرستان ری توجه نشده بود.
توکلی کجانی خاطر نشان کرد: جایگاه روابط عمومی قابل دفاع و حمایت میباشد که پیشرفتهای بیشتری با ارتباط مناسب و رقابت سازنده در این حوزه محقق میشود. همچنین برای تمرکز بیشتر در این حوزه، میبایست چند شغلی بودن روابط عمومیها کنار رفته و بسیار تخصصیتر در این فضا عمل کرد.
توکلی با اشاره به ویژگیهای یک مدیر روابط عمومی تشریح کرد: مسئولین روابط عمومی میبایست چند ویژگی داشته باشند؛ هنر ارتباطات را دارا بوده و بروز باشند، متدین و دلسوز جامعه و سازمان خود باشند، متعهد و رازدار باشند، اشرافیت کامل به امور داشته باشند، نگاه سیاسی را در پیگیری امور مورد توجه قرار نداده و عملکرد خود را در جهت ارتقا مردم و نظام جمهوری اسلامی انجام دهند.
وی با اشاره به آسیبهای حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی تصریح کرد: نقد مخرب خروجی مطلوبی در سطح جامعه نخواهد داشت و انتقاد مناسب باید با رعایت عدالت و انصاف ارائه شود. همچنین سیاه نمایی و باجخواهیها دیگر آفات این ساختار هستند که به لطف خدا ما در شهرستان ری به ندرت با این مسئله برخورد داشتهایم.
گفتنی است در پایان این جلسه از روابط عمومی سازمانها و نهادهای مختلف و همچنین جمعی از خبرنگاران شهرستان ری به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
http://baghershahrnews.ir/?p=54796