- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۰۹ آبان ۱۳۹۶
- کد خبر 28138
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز ؛ امام خامنهای (مدظلهالعالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی، طی حکمی حسین فدایی را بهعنوان مسئول دفتر بازرسی خود منصوب کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی)، با تشکر از زحمات حجتالاسلام ناطق نوری، طی حکمی حسین فدایی را بهعنوان مسئول دفتر بازرسی خود منصوب کردند.
حسین فدایی فرزند دیار ری از یادگاران هشت سال دفاع مقدس؛ سوابقی همچون چندین دوره نمایندگی مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، دبیرکلی جمعیت ایثارگران و ریاست شورای عالی بسیج سپاه حضرت سیدالشهداء علیهالسلام استان تهران، نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، فرمانده ستاد فوریتهای جنگ تحمیلی، نماینده قوه مقننه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، رئیس شورای نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و … را در کارنامه کاری خود به همراه دارد.
گفتنی است، حجتالاسلام علی اکبر ناطق نوری پیش از این مسئولیت دفتر بازرسی بیت مقام معظم رهبری را برعهده داشت.
امید است با حضور وی، این جایگاه بیش از پیش به محلی موثر در ساختار دفتر مقام معظم رهبری و اثرگذار در خارج از دفتر رهبر معظم انقلاب بدل شود.
* زندگینامه
حسین فدایی در سال ۱۳۳۴ در شهرستان ری در خانوادهای مذهبی متولد شد. فدایی از کودکی در کنار پدر و برادرانش به کشاورزی پرداخت و در اوایل نوجوانی با تعدادی از نوجوانان محل، اداره هیئت متوسلین به حضرت علی اکبر علیهالسلام را عهدهدار شد.
* فعالیتهای سیاسی قبل از پیروزی انقلاب
فدایی قبل از پیروزی انقلاب به همراه تعدادی از جوانان معتقد، در راهاندازی گروه توحیدی بدر، شرکت داشت و در اثنای مبارزه، به دلیل تکیه بر نقش محوری روحانیت در فعالیت سیاسی، با حجتالاسلام شاه آبادی همراه شد و در جهت مبارزه با رژیم شاه، چندین بار به زندان افتاد و در نهایت در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ توسط مردم، از زندان آزاد شد.
* فدایی در نخستین سالهای انقلاب
حسین فدایی از مؤسسان و اعضای شورای اصلی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تا سال ۶۵ بود که در این سازمان بههمراه آیت الله راستی کاشانی نماینده امام(ره)، در جهت تثبیت خط ولایت و فقاهت، گام برداشت و در مقابل طیف انحرافی این سازمان مقاومت کرد و در این سازمان نقش جدی در انهدام گروهک فرقان و برخی گروهکهای التقاطی داشت.
* حضور در جنگ تحمیلی
فرماندهی ستاد فوریتهای جنگ وزارت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تلاش در جهت بسیج تمام امکانات و نیروها برای حضور در جبهههای حق علیه باطل ضرورت ارتباط گسترده فرماندهی سپاه و وزیر سپاه با مجلس شورای اسلامی و تعیین نمایندهای مشترک که مورد اعتماد در امور ذیربط باشد، منجر به نمایندگی حسین فدایی از سوی مسئولان سپاه در امور مجلس شورای اسلامی گردید. ثمره این مسئولیت، ارائه طرحهای مهمی در زمینه حمایتهای علمی، آموزشی و برخورداری رزمندگان از تسهیلات دانشگاهی و اشتغال آنان بود. حسین فدایی پس از پایان جنگ، به مدیر کلی بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی استان تهران منصوب گردید. سازماندهی ماموریتها، رسیدگی به نیازهای عاجل جانبازان، راه اندازی بخش مشاوره و مددکاری جانبازان و برنامه ریزی جهت ایجاد اشتغال جانبازان و توسعه کمی و کیفی فعالیتهای بنیاد استان از جمله اقدامات مدیریت وی در این دوران است.
*سوابق سیاسی و مدیریتی
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات سومین دوره شوراهای شهر و روستا مدیر کل بنیاد مستضعفان و جانبازان تهران معاون مرکز جهانی علوم اسلامی مؤسس جمعیت ایثارگران دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصاد صدر نمایندگان مجلس هفتم وی سال ۱۳۸۲ با رأی مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، به مجلس هفتم راه یافت. حسینفدایی در ابتدای ورود به مجلس، پس از بررسی و مطالعات مختلف، در طی چند نامه، پروژههای مختلفی را جهت انجام کار کارشناسانه توسط پژوهشگران مرکز پژوهشهای مجلس درخواست کرد که این روند تداوم داشت به گونهای که وی با درخواست حدود ۹۰ کار پژوهشی و صرف و قت بیش از ۹ هزار ساعت کار کارشناسی از سوی کارشناسان مرکز پژوهش در صدر نمایندگان مجلس هفتم قرار دارد. حسین فدایی با حضور در جلسه سران سه قوه به عنوان نمایندهای از مجلس، ریاست کار گروه مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس هفتم و همچنین در کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی، بیشترین حجم فعالیت خود را بر موضوع مهم مبارزه با مفاسد اقتصادی و احیاء و تقویت نظارت مجلس بر دستگاههای اجرایی قرار داد.
http://baghershahrnews.ir/?p=28138