گروه : اجتماعی / اخبار برگزیده / باقرشهر / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / ورزشی / پربازدیدترینها / کهریزک
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۲۷ آبان ۱۳۹۶
- کد خبر 28843
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز؛ مسابقات کشتی چند جانبه خردسالان و نونهالان به مدت یک روز(۲۶ آبان ماه) با حضور تیمهایی از استانهای فارس، اصفهان، گلستان، قزوین، البرز و مازندران و تیمهایی از رباط کریم، باقرشهر، دماوند و بهارستان، آکادمی کشتی باقر شهر از استان تهران در سالن غدیر باقر شهر برگزار شد.
این رقابتها با حضور بیش از ۱۲۰ کشتی گیر برتر برگزار شد که در نهایت تیم آکادمی کشتی باقرشهر با کسب سه مدال طلا و ۱۶۰ امتیاز قهرمان شد و تیمهای شیراز و اصفهان نیز با ۱۲۰ و ۱۰۲ امتیاز دوم و سوم شدند.
️شهرستان ری به تنهایی پنج مدال از ۱۵ مدال المپیک را کسب کرده است، به همین دلیل این شهرستان را شهر طلایی کشور در المپیک می نامند که توانسته است کشتیگیران زیادی را به تیم ملی کشور معرفی کند.
http://baghershahrnews.ir/?p=28843