به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ جشن شکوفه ها برای کلاس اولی و شکوفه های خندان روستای قمصر در مدرسه ابتدایی استاد شهریار برگزار شد.
اسماعیل آقاخانی دهیار قمصر در حاشیه این مراسم گفت: فصل جدیدی برای دانش آموزان کلاس اولی و نوآموزان در زندگی آنها رقم می خورد.
دهیار قمصر گفت: هرساله شهریور ماه می توان شور وشوق حاصل از رفتن به مدرسه و پای گذاشتن در کلاس درس را برای اولین بار در نزد نوآموزان و دانش آموزان کلاس اولی در این روز مشاهده کرد.
وی افزود: از سوی دیگر کارشناسان معتقدند شروع شاد سال تحصیلی می تواند در موفقیت تحصیلی دانش آموز در سال های آینده هم نقش موثری داشته و خاطره ای خوش از مدرسه رفتن را در ذهن کودک نقش ببندد و همین امر اهمیت آغاز با شور و شوق مدرسه را برای کلاس اولی ها می رساند.
آقاخانی در پایان اظهار داشت: شکی نیست اگر کلاس اولی، جشن شکوفه ها را دوست داشته باشد و آغاز شاد و بانشاطی را در مدرسه داشته باشد، می تواند زودتر با محیط مدرسه سازگار شده و دوری چند ساعته از پدر و مادرش را راحت تر تحمل کند.
http://baghershahrnews.ir/?p=33741