به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز، حجت الاسلام والمسلمین علی کنگرلو صبح امروز یکشنبه در نشست مشترک با حسین نصراله رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری، با بیان اینکه همه ما موظفیم تا دستاوردهای شهدا و رزمندگان در عرصه های مختلف ،دفاع و مقاومت را حفظ کنیم، افزود:در اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت، همسو با بنیاد شهید و امور ایثارگران همگام هستیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ری تصریح کرد:کار فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت نیازمند یک عزم جدی و حرکت جدید در سطح کشور است و شهرستان ری با توجه به ظرفیت های موجود جا برای کار دارد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری نیز در این نشست با قدردانی از تلاش های مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی در خدمت رسانی به ایثارگران و والدین شهدا، بر ادامه روند همکاری در راستای اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت تأکید کرد.
انتهای پیام/*
http://baghershahrnews.ir/?p=57875