گروه : تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / دستهبندی نشده / سیاسی / فرهنگی / مذهبی / پربازدیدترینها / کهریزک
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۱۹ آبان ۱۳۹۶
- کد خبر 28567
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
ب️ه گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین عظیما امام جمعه موقت باقرشهر در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه ضمن دعوت به تقوای الهی به بیان حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) پرداخت و گفت: یک قضای حاجت و حل یک مشکل مردم، گرامی تر و و محبوب تر از یک ماه عبادت در مسجد است، حل مشکلات مردم به جامعه برکت خواهد داد.
️ وی در ادامه گفت: پیاده روی باشکوه ایام اربعین که از نجف تا کربلا انجام شد، عزت و اقتدار حسین(ع) و جهان شیعه را نشان داد، انشاله روز به روز بر عزت و اقتدار شیعه افزوده شود؛ عزت دنیا و آخرت در این است که واجبات خدا را انجام دهیم و از محرمات دوری کنیم، سعادت جامعه و فردافرد همه ما این است که احترام خداوند را همواره حفظ نمائیم.
وی افزود: از همه مردم منطقه باقرشهر و کهریزک و روستاهای اطراف که سیل آسا به طرف مرقد مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) راهپیمایی کردند و همچنین از همه مسئولین و زحمتکشان برگزاری این راهپیمایی باشکوه تقدیر و تشکر می نمائیم، انشاله خداوند به همه این عزیزان خیر و برکت عطا فرماید.
امام جمعه موقت باقرشهر در ادامه به دیدار روز گذشته رهبر معظم انقلاب با دانشجویان اشاره و به بیان بخشی از فرمایشات رهبری در این دیدار پرداخت وگفت: دانشجویان باید همواره در خط اهل بیت و ولایت ثابت قدم باشند.
حجت الاسلام والمسلمین عظیما در پایان با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایانی ماه صفر گفت: خوشبختانه در باقرشهر و کهریزک هیات های عزاداری فراوانی وجود دارد، همه اعمال ما قطعا مورد توجه امام زمان(عج) است، شهادت امام رضا(ع) امام مجتبی و رحلت پیامبر بزرگ اسلام در این ایام قرار دارد، باید باحضور پرشور در مجالس عزاداری اهل بیت به این مجالس رونق دهیم و در شهر و کوچه ها و خیابان ها به نشانه عزاداری پرچم های عزا برپا کنیم.
مجتبی پرک رئیس شورای اسلامی باقرشهر، سروان مهقانی جانشین کلانتری باقرشهر در نمازجمعه این هفته حاضر بودند
http://baghershahrnews.ir/?p=28567