گروه : اخبار برگزیده / باقرشهر / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / خبر تولیدی / فرهنگی / مذهبی / ورزشی / پربازدیدترینها / کهریزک
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۰۲ مهر ۱۳۹۸
- کد خبر 38869
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
جلسه ستاد استقبال از حجت السلام و المسلمین استیری امام جمعه جدید باقرشهر در بخشداری کهریزک تشکیل شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ جلسه ستاد استقبال از حجت السلام و المسلمین استیری امام جمعه جدید باقرشهر در بخشداری کهریزک تشکیل شد.
جلسه با حضور مهندس مجیدی بخشدار کهریزک، رییس شورای اسلامی باقرشهر، رؤسای کلانتری های باقرشهر و کهریزک، نماینده سپاه حضرت روح الله(ره) باقرشهر، معاون شهردار، رییس شورای بخش کهریزک، رؤسای اداره ورزش و جوانان باقرشهر و کهریزک، رییس ستاد نماز جمعه و سایر مسئولین بخش انجام شد.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد از ساعت ۹صبح و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس مراسم پیاده روی خانوادگی از پارک ۹دی شروع و تا مقابل مصلی برگزار شود و به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهدا گردد.
همچنین در ادامه این مراسم در مصلی بزرگ باقرشهر مراسم باشکوه تکریم امام جمعه سابق و استقبال از امام جمعه جدید با حضور مسئولین شهرستان از ساعت ۱۱ شروع و در نهایت نماز جمعه این هفته به امامت حجت الاسلام والمسمین استیری قرائت شود.
http://baghershahrnews.ir/?p=38869