گروه : اخبار برگزیده / باقرشهر / به روایت تصویر / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / خبر پوششی / کهریزک
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز، خطیب نمازجمعه باقرشهر با نقل روایتی مبنی بر وجود سه قسم قلب در انسان ها اظهار داشت: قلب انسان ها سه گونه است. قلبی که مشغول به دنیا است و هیچ نگاهی به آخرت نداشته باشد در زندگی جز سختی و گرفتاری نصیبش نمیشود.
حجتالاسلام والمسلمین استیری بیان داشت: نوع دوم قلب انسان مشغول به آخرت بوده، به اعمال و افکار خود رنگ آخرتی میدهد و به نتیجه کار فکر میکند درجاتی عالی در انتظار اوست.
استیری ادامه داد: و نوع آخر قلبی که مشغول به پروردگار و خداوند است. این قلب هم دنیا، هم آخرت و هم رضایت خداوند را داراست.
استیری خاطر نشان کرد: امام حسین(ع) فرمودند خدایا تو را عبادات میکنم نه برای ترس از جهنم و نه به شوق بهشت؛ تو را عبادت میکنم چون سزاوار عبادتی.
خطیب نمازجمعه با اشاره به پنجم مردادماه و سالروز اقامه اولین نمازجمعه به امامت آیتالله طالقانی اظهار داشت: چهل و یک سال از جمهوری اسلامی گذشته و وقتی در این چهل سال به نمازجمعه و دستاوردهای آن نگاه میکنیم، پیشرو بودن در تمام امور را درک میکنیم که به چند مورد از این دستاوردها اشاره خواهیم کرد:
۱. تقویت آگاهی مردم در مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی یکی از دستاوردهای نمازجمعه است.
۲. تقویت روحیهی خودباوری است. در خطبه های نمازجمعه خودباوری به مردم تزریق شده است و به این باور رسیدیم که ما میتوانیم از تمام بحرانها گذر کنیم.
۳. آگاهی دادن به مردم،ائمه جمعه آنچه به صلاح مردم است از این تریبون مقدس به مردم بیان میکنند و مردم وظیفه خود را در برابر توطئه دشمنان میدانند.
وی تصریح کرد: مردم در توطئه های مختلف حامی رهبری بوده اند. در سال ۸۸ عدهای توطئه و فتنه کردند اما همین تریبون نمازجمعه روشن گرایانه به میدان آمد. در سال گذشته و به دنبال گران شدن بنزین هم خطبه های نمازجمعه دشمنان را ناکام گذاشت.
خطیب جمعه باقرشهر با خاطر نشان کرد: وزیر امور خارجه سابق آمریکا جایی نقل کرده است: ما روزها، ماه ها و سالها تلاش و برنامهریزی میکنیم و علیه مردم و نظام ایران نقشه میکشیم اما رهبر ایران با یک سخنرانی و خطبه نقشههای ما را نقش بر آب میکند. این نشان از قدرت مسلمین دارد.
حجتالاسلام والمسلمین استیری با توجه به نزدیکی ۹ ذیالحجه و روز عرفه بیان داشت: دعای عرفه برای ما درسهای بسیاری دارد که به چند مورد اشاره خواهیم داشت.
۱. دعای عرفه از لحاظ سیاسی به ما درس میدهد، کسانی که با رأی مردم دارای مسئولیت شدند به دعای عرفه توجه کنند. امام حسین در این دعا میفرمایند: خدایا من در عین توانگری تهی دستم. کسانی که میتوانند با یک امضا مردم را خوشحال و یا بدبخت کنند بدانند در عین توانگری به خداوند نیازمندند.
۲. امام حسین در دعای عرفه از خداوند تشکر میکند، شاکر بودن یعنی به طور صحیح از نعمت ها استفاده کنیم. گاهی نعمت هایی در اختیار مسئولین گذاشته شده، اما شکر نعمت نمیکنند و از زیر مسئولیت شانه خالی میکنند.
۳. بدی های خود را در مقابل خوبی های خداوند قرار داده و مقایسه کنیم. در نظر داشته باشیم ما گناه کردیم اما خداوند چشم پوشید و در حالی که میتوانست آبروی ما را ببرد اما از ما گذشت.
۴. خدایا در عین دانایی نادانم. کسانی که با داشتن مدرک و غرور خیال میکنند دانای کل هستند بدانند اندک سوادی دارند و در مقابل خداوند نادانند.
انتهای پیام/*
http://baghershahrnews.ir/?p=55857