گروه : اجتماعی / اخبار برگزیده / تیتر دو / تیتر یک / جنوب تهران / خبر تولیدی / پربازدیدترینها / کهریزک / گفتگو
- نویسنده : Mehdi Bahrami
- ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
- کد خبر 36610
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ رئیس شورای اسلامی شهر کهریزک شهادت جمعی از رزمندگان شجاع و غیور ایران عزیز را در حمله تروریستی اخیر به خانواده بزرگ و داغدار ایران تسلیت گفت.
رحمان آذرخرداد در این پیام ضمن همدردی با خانواده معزز شهدای این عملیات انتحاری گفت: برهمگان روشن است که حضور باشکوه و اتحاد و انسجام مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یاس و خشم استکبار جهانی و کوردلان منطقه را به همراه داشته است و این آتش کینه و انتقام سبب شد تا با بهره گیری از تروریست های خودفروخته و مزدور از ملت شجاع ایران انتقام بگیرند.
وی افزود: شهادت مظلومانه عزیزان مرزبان نیروهای غیور سپاه پاسداران برای همه ما ملت ایران دردی جانکاه بود اما دشمنان قسم خورده ایران باید بدانند که ملت ایران همانطور که تاکنون در برابر هجمه های دشمنان مقاومت و استقامت کرده است بازهم در این مسیر پرفرازونشیب با الگو برداری از امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب این راه را با صلابت و اتحادی راسخ تر ادامه خواهیم داد.
از خداوند منان خواستاریم شهدای عزیز را غریق رحمت فرماید و به بازماندگان و خانوادههای آنان و بستگانشان اجر و صبر عنایت فرماید.
http://baghershahrnews.ir/?p=36610