×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سر خط اخبار

چرا نان در تهران گران شد؟

عزیز الله افضلی سرپرست نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه قیمت نان در پنج سال گذشته تغییری نداشته است قیمت این محصول با تصمیم دولت افزایش یافت و اصلاح شد و نرخ های جدید به اتاق اصناف و اتحادیه‌ها ابلاغ گردید.

وی با بیان اینکه قیمت‌های جدید نان از ابتدای مهرماه لازم الاجرا است افزود: طرح نظارتی در این راستا از امروز ۴ مهرماه با همکاری تعزیرات حکومتی، بازرسی اتاق اصناف  و نمایندگان اتحادیه‌های نانوایان سنتی در دستور کار قرار دارد تا قیمت و وزن این محصول در  نانوایی‌ها  کنترل شود و با متخلفان برخورد گردد.

سرپرست نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان تهران ادامه داد: میزان جرائم احتمالی نانوایان به دلیل گران‌فروشی یا کم‌فروشی ۲  تا ۵ برابر تخلف و بر اساس آرد دریافت شده محاسبه می‌شود.

وزن نان‌های سنتی افزایش یافت

وی تصریح کرد: وزن نان‌ها در نرخ نامه اعلامی به واحدهای صنفی افزایش یافته است و امیدواریم با اصلاح  قیمت‌ها، نان با کیفیت‌تری به دست مصرف‌کنندگان  برسد.

افضلی با تأکید بر عدم افزایش قیمت نان در ۵ سال گذشته گفت: قیمت آرد اختصاصی به نانوایی‌های دولتی و آزاد تغیری نکرده است و دلیل افزایش یا اصلاح قیمت نان، افزایش قیمت آب، برق، دستمزدها و سایر هزینه‌های سربار واحدهای نانوایی است.

به گزارش تسنیم، یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران پیشتر در نشست ستاد تنظیم بازار استان خبر از تغیرات قیمت نان در تهران داد و گفت:‌ در بخش نانوایی‌های یارانه‌پز، بربری با آرد ۸۳۰ تومانی به‌قیمت یک‌هزار تومان، سنگک با آرد ۸۱۵تومانی، یک‌هزار و ۲۰۰ تومان، تافتون با آرد ۸۲۰تومانی، ۵۵۰ تومان و لواش با آرد ۸۲۰تومانی به‌نرخ ۳۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وی اظهار داشت: وزن چانه برای بربری ۵۱۰ گرم، سنگک ۵۶۰ گرم، تافتون ۲۳۰ و لواش ۱۴۰ گرم باشد.

صادقی قیمت‌های جدید را برای نانوایی‌های آزادپز نیز با قیمت گندم ۹۰۰تومانی اعلام و تشریح کرد:‌ قیمت بربری در این نانوایی‌ها با آرد یک‌هزار و ۲۳۰ تومانی به‌قیمت یک‌هزار و ۵۰۰ تومان، سنگک با آرد یک‌هزار و ۱۷۰ تومانی به‌نرخ یک‌هزار و ۸۰۰ تومان، تافتون با آرد یک‌هزار و ۲۰۰ تومانی به‌قیمت ۸۵۰ تومان و لواش با آرد یک‌هزار و ۲۰۰ تومانی به‌نرخ ۴۵۰ تومان عرضه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: وزن چانه در نانوایی‌های آزادپز برای بربری باید ۵۸۰، سنگک ۶۵۰، تافتون ۲۸۰ و لواش ۱۷۰ گرم لحاظ شود.

انتهای پیام/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.