به گزارش پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز، سرهنگ دوستعلی جلیلیان با اشاره به آزادسازی اراضی ملی در بخش قلعه نو اظهار داشت: در پی تصرف، ساخت و ساز و محصور کردن در حدود ۹۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در محدوده زمان آباد قلعه نو و در اجرای دستورات مقام قضایی معاون عملیات این فرماندهی اقدام به آزادسازی اراضی کرد.
وی افزود: در این عملیات همراه با رئیس و عوامل کلانتری ۱۷۷ خاورشهر و نیروهای یگان امداد شهرستان ری با همراهی نماینده جهاد کشاورزی و نماینده بخشداری قلعه نو در محل حاضر و با اجرای ۴۰ حکم قضایی تمامی محصورات و مستحدثات ساخته شده را تخریب کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری در ادامه گفت: ارزش زمینهای آزادسازی شده در حدود ۱۵۰ میلیارد تومان است که پس از اجرای احکام قضایی زمینها به روال گذشته بازگشت و تحویل عوامل جهاد کشاورزی شد.
جلیلیان در پایان خاطرنشان کرد: با هر گونه ساخت و سازهای غیرمجاز و دخل و تصرف در زمینهای کشاورزی که مانع از تولید محصولات کشاورزی شود به شدت برخورد میشود.
انتهای پیام/*
http://baghershahrnews.ir/?p=59125